14-vjeçarja rrëmben sanduiçin dhe ia fut vrapit, pronari e kap dhe e bën për spital

1 vit më parë
14-vjeçarja rrëmben sanduiçin dhe ia fut vrapit, pronari e kap dhe e bën për spital

Një 14-vjeçare shkoi në një zgarë në zonën e Nea Epivata, në Selanik me dy shoqet e saj. Ajo porositi tre sanduiçe dhe sapo i mori filloi të vraponte pa paguar.

Ndërkohë, pronari i zgarës e ka ndjekur dhe e kapi. Më pas nisi të fliste me të me zë të lartë, ndërsa e goditi në fytyrë. Si pasojë, goditja i ka shkaktuar gjakderdhje nga hunda 14-vjeçares.

Pronari i zgarës është dërguar në qendrën e parabur.gimit të Departamentit të Sigurimit të Thermaikos. Pas një padie të ngritur ndaj tij nga prindërit e të miturës, ai është arres.tuar dhe do të dërgohet në prokurorinë kompetente.

14-vjeçarja i tha policisë se arsyeja pse i ka rrëmbyer sanduiçët dhe i ka vënë në këmbë ka qenë se është provokuar nga miqtë e saj.

Kjo ngjarje ka shkaktuar një zemërim të madh në rrjet ndaj pronarit që rrahu brutalisht 14-vjecaren, duke e gjakosur madje në fytyrë.

Shumë prej njerëzve kanë kërkuar dënim maksimal për këtë pronar dhe t’i mbyllet direkt aktiviteti i tij. Një ngjarje shumë e shëmtuar kjo e ndodhur në Selanik.