15-vjeçarja nga Tirana shantazhon 23-vjeçarin: Më jep 100 mijë lekë ose të denoncova për ngacmim s*ksual

7 muaj më parë
15-vjeçarja nga Tirana shantazhon 23-vjeçarin: Më jep 100 mijë lekë ose të denoncova për ngacmim s*ksual

Rastet e ngacmimeve s*ksuale në vend janë dëgjuar shpesh kohët e fundit, madje edhe emisionet investigative kanl nxjerr në dritë shumë histori të cilat kanl shpëtuar shumë vajza të mitura.

Mirëpo jo në çdo rast këto minorene janë të pafajshme, pasi siç e kemi thënë edhe në shkrimet e tjera që ne kemi botuar, fëmijët sot po rriten para kohe dhe po mendojnë në mënyrë shumë të djallëzuar.

Ky është rasti i një 15-vjeçareje nga Tirana, e cila kishte nisur të flasë me një djalë 23 vjeç. Pas një periudhe të shkurtër bisedat kishin nisur të bëhen më të nxehta. Dy të rinjtë kishin folur përmes aplikacionit Snapchat.

15-vjeçarja kishte shfrytëzuar këtë rast për të shnatazhuar djalin 23-veçar. Ajo i ka kërkuar atij 100 mijë lekë ose përndryshe do ta denonconte në p*lici sikur kishte ngacmuar një minorene.

Djali vendosi që të njoftonte p*licinë dhe momenti i dorëzimit të parave u monitorua nga p*licia.

Tashmë Gjyk*ta e Tiranës e dën0i 15-vjeçaren me 1 vit b*rg për *kuzën e “shtrëngimit me anë të kan0sjes për dhënien e pasurisë”, megjithatë minorenia nuk do të bëjë asnjë ditë b*rg për shkak të moshës.

Burimi: JOQ