20 vite më vonë, “Zhade” përsërit vallëzimin e saj ikonik në serialin “Kloni”

1 muaj më parë
20 vite më vonë, “Zhade” përsërit vallëzimin e saj ikonik në serialin “Kloni”

Pothuajse të gjithë jemi magjepsur me vallëzimin e saj oriental në serial “Kloni”.

Por, për ta realizuar atë aktorja e njohur braziliane, Giovanna Antonelli ka sakrifikuar orë të tëra nga dita e saj.

Në një intervistë për mediat braziliane Antonelli ka treguar se ka ushtruar deri në 12 orë në ditë.

“Unë jam shumë kokëfortë,për të regjistruar skena të sigurta, kisha 10 deri në 12 orë orë kërcimi në ditë.

Përveç provave, regjistroja video dhe i shikoja në shtëpi”, ka thënë ajo.

Ajo po ashtu ka folur edhe për serialin “Kloni” i cili para ekranit miliona njerëz në mbarë botën.