7-vjeçari nga Rrogozhina preket nga mpiksja e gjakut në tru dhe tani ka nevojë për ndihmën e gjithë shqiptarëve

8 muaj më parë
7-vjeçari nga Rrogozhina preket nga mpiksja e gjakut në tru dhe tani ka nevojë për ndihmën e gjithë shqiptarëve

Familja Tosku nga Rrogozhina është duke kaluar një dramë të vërtetë. Më i vogli i familjes, Danjeli, ishte vetëm tre vjeç ku u prek nga mpiksja e gjakut në tru.

Që prej asaj dite, ai nuk flet e as nuk lëviz, e kjo për familjen, e varfër nga gjendja ekonomike ka qenë tepër e vështirë.

Ata kontaktuan me “Balkanëeb”, përmes gazetarit Marjus Merhori dhe kërkuan ndihmë për të voglin e tyre. Ndërhyrja për të kushton 45 mijë euro dhe rasti është tepër emergjent.

Danjeli i vogël, kohëve të fundit i është shtrembëruar shtylla kurrizore dhe këmbët dhe gjendja është bërë tejet e vështirë.

Kush dëshiron të ndihmojë familjen Tosku ky është numri i tyre: 0684447124 Urojmë që shqiptarët të bëhen bashkë dhe të ndihmojmë të gjithë sado pak ëtë 7 vjecar.

Me kontributin e të gjithëve mund të mblidhet ndihma e nevojshme për kurimin e tij. Zoti e shpëtoftë këtë ëngjëll të vogël dhe urojmë që shqiptarët të reagojnë ndaj këtij rasti.