Arbana publikon foto për herë të parë me kunatën nga vendi ‘magjik’

1 vit më parë
Arbana publikon foto për herë të parë me kunatën nga vendi ‘magjik’

Arbana Osmani ndodhet në pushimet e saj të disata që pas përfundimit të “big Brother VIP”. Moderatorja ka treguar se ajo po pushon me familjen e saj dhe gjithashtu me familjen e vëllait të Eduartit.

Ka qenë kunata e Arbanës e cila ka publikuar një foto me moderatoren duke treguar kështu edhe raportin e mirë që gëzojnë.

Arbana Osmani është në pitje të fëmijës së saj të tretë, por kjo shtatzëni nuk e ka penguar aspak për të kaluar pushime speciale në vende të ndryshme të botës.

Arbana publikon foto për herë të parë me kunatën nga vendi ‘magjik’

Me disa foto të Jonit duke ndërtuar lego të ndryshme, Arbana ka zbuluar dhe profesionin e ardhshëm të tij. Joni zotëron gjithashtu aftësi shumë të mira në gatim, pasion të cilin e ka trashëguar nga mami.

“Dashuria ime Joni është një arkitet i vogël i mrekullueshëm dhe ne jemi shumë krenarë”, ka shkruar moderatorja krah gjithë legove që Joni ka ndërtuar të madhësive të ndryshme.

Nuk do të ishte çudi që kjo kënaqësi e Jonit të përkthehej në profesion kur ai të rritet megjithatë për të zbuluar rrugën që do të ndjekë, do të duhet të rritet dhe pak.