Arjola Demiri 21 vjeç, siç nuk e keni pare kurrë!

1 muaj më parë
Arjola Demiri 21 vjeç, siç nuk e keni pare kurrë!

Arjola Demiri është bërë nostalgjike dhe na ka kthyer pas në kohë duke publikuar disa foto të saj të 16 viteve më parë. Ky set fotografik është realizuar në Turqi kur ajo ishte vetëm 21 vjeçe. Shihet se Arjola edhe asokohe ka qenë një vajzë tejet e bukur, por me kalimin e viteve ka ndryshuar dhe fillimisht nuk e njohëm në këto foto.

“Kanë kaluar 16 vite nga ky photoshooting në Turqi. Vetëm familjaret dhe disa prej miqve te mi i mbajnë mend këto foto dhe këtë Arjolën 21 vjeçare. Me merr malli shume për atë Arjolën e dikurshme sepse vitet rrjedhin lume dhe do doja te kisha te njëjtën freski dhe energji te asaj moshe, por e di qe dëshira me e madhe ka qene te jem nene, pas dy muajve nga këto foto kam zbuluar qe isha ne pritje te ëmbël me Helgen time te bukur edhe kur shoh foto te vjetra ndihem shume krenare për vajzën qe isha”, shkruan Arjola.

Arjola Demiri 21 vjeç, siç nuk e keni pare kurrë! Arjola Demiri 21 vjeç, siç nuk e keni pare kurrë! Arjola Demiri 21 vjeç, siç nuk e keni pare kurrë! Arjola Demiri 21 vjeç, siç nuk e keni pare kurrë!