“Basha duhet të jetë pas hekurave, turp për PD!”, Rama flet për investimet ruse në partitë politike

6 muaj më parë
“Basha duhet të jetë pas hekurave, turp për PD!”, Rama flet për investimet ruse në partitë politike

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama është duke mbajtur ditën e sotme një komunikim live me gazetarët por dhe qytetarët nga rrjetet sociale ku ka prekur çështje të mëdha në lidhje me situatën në vend.

Bëhet me dije se gjatë bashkëbisedimit të drejtpërdrejtë me qytetarët dhe gazetarët ka folur për financimet ruse në politikën shqiptare ku ka prekur dhe pjesën e Partisë Demokratika.

“PS financime ruse? Nga? Apo përsëri është një rast për të ndryshuar temën. Dua t’ju kujtoj që po e trajtoni me të drejtë këtë teme sepse është rikthyer në qendër të vëmendjes pas një ripublikimi të bërë nga SHBA.

“Kjo nuk është një temë e re. Është një temë që kur ne e kemi trajtuar dhe e kemi ngritur, shumë prej jush, përfshirë dhe ata që sot hidhen përpjetë sepse e konsiderojnë një tjetër gur për lu.f*n e tyre të brendshme na kanë përqeshur.

“Askush prej një mase të madhe, qoftë të medias, qoftë të politikës, përveç PS, nuk ka marrë përsipër të thellohet në këtë drejtim. Kjo është një pyetje që duhet t’ia drejtoni Prokurorisë, jo mua. Drejtësia e ka trajtuar këtë çështje dhe nuk i ka dhënë kurrë asnjë përgjigje.

“Është për të ardhur keq që sot shoh shumë që janë të tronditur, të shokuar, jo se duhet të na besonit ne kur u hap çështja, por se duhet të bënin detyrën e tyre.”- tha kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama.