Burri martohet me veten: Shijova muajin e mjaltit në Egjipt, gratë më duan më shumë tani që jam i martuar

8 muaj më parë
Burri martohet me veten: Shijova muajin e mjaltit në Egjipt, gratë më duan më shumë tani që jam i martuar

Mos e besoni po deshër, pot Nello Ruggiero, njeriu që vendosi të martohej me veten, foli në mikrofonat e Radio Cusano Campus. Nello sapo është kthyer nga muaji i mjaltit. “Sapo jam kthyer nga muaji i mjaltit, kam qenë në Egjipt nga 15 prilli deri më 30 prill.

“Rreptësisht vetëm, sepse jam martuar me veten, por kam bërë disa miq atje. Pata një përvojë të mirë”. Për arsyet që e shtynë të martohej vetëm: “Gjithçka filloi rastësisht. Më duhej të festoja 40 vjet. Në familje kam 4 vëllezër, të gjithë të martuar dhe duhej dhe unë të merrja vendime.

“Edhe prindërit e mi donin të më shihnin të martuar, ndaj vendosa të martohesha me veten. Historia e fundit e rëndësishme që kisha ka përfunduar në vitin 2012, që nga ai moment fillova të ndihesha mirë vetëm, të gjeja përsëri veten.

“Shefi ceremonial më thirri sepse ishte i interesuar për historinë time, më pyetën nëse do të doja ta shfaqja në TV. Unë pranova të dërgoja një mesazh, jo për të marrë shikueshmëri. Nuk e prisja gjithë këtë zhurmë.

“Që kur jam kthyer nga muaji i mjaltit e deri më sot, nuk kam kuptuar asgjë. Shumë më kritikojnë, më quajnë egoist, më thonë që kërkoj vetëm publicitet, të tjerë më shkruajnë se jam ps!kopat. Megjithatë, disa e mbështesin edhe zgjedhjen time”.

Unazën e ka edhe Nello: “U martova me veten por unaza nuk mund të mungonte. Është një unazë si rruzare. Ka kushtuar shumë pak ma kanë vënë nipërit”. Shumë gra po e kërkojnë Nellon në këto orë:

“Shumë po më shkruajnë, por tani jam i martuar. Unë tërheq më shumë se gratë tërhiqen nga burrat e martuar. Megjithatë, nuk kam marrë një betim dëlirësie, kështu që ndoshta marrëdhëniet mund të lindin, përderisa nuk synojnë martesën”.