”Burri s’më lë të shkoj në koncerte”, Zajmina Vasjari: Natën do ta kalojë me mua në…

7 muaj më parë
”Burri s’më lë të shkoj në koncerte”, Zajmina Vasjari: Natën do ta kalojë me mua në…

Zajmina Vasjari është një ndër këngëtaret që vite ë pare ishte mjaft e njohur dhe shumë aktive në tregun muzikor. Gjithmonë e shquar për bukurinë dhe sensualietin e saj, por tashmë ajo prej vitesh nuk është aq prezente në botën e televizionit. E shkak për këtë është bërë rrugëtimi i saj i ri në jetë, FAMILJA.

Në programin televiziv ‘Goca dhe Gra’, Zajmina ka folur për jetën e saj të re dhe prë bashkëshortin e saj. ajo shprehet se ka një burrë tradicional, i cili do që nusen e tij ta ketë çdo natë në shtëpi, por edhe pjesën më të madhe të kohës.

sa i takon muzikës Zajmina është shprhur se nëse do i kthehej muzikës do ta bënte vetëm për pasion dhe jo për punë, kjo pasi muzika sjell pas vetes koncertet, të cilat zhvillohen gjatë orëve të vona të natës, gjë që bashkëshorti i saj nuk e preferon shumë, por edhe vetë Zajmina e sheh më të arszeshme të jetë pranë djalit të saj dhe pranë bashkëshortit.

”Burri s’më lë të shkoj në koncerte”, Zajmina Vasjari: Natën do ta kalojë me mua në…

“Nuk është se nuk dua të rikthehem, por për momentin jam shumë e angazhuar dhe shumë e lidhur me fëmijët. Nuk dua që për asnjë moment tu mungoj atyre, për një kënaqësi artistike timen.

Nëse unë rikthehem edhe një herë në muzikë nuk do të rikthehesha për punë. Sa I përket muzikës nuk do kthehesha si pjesë pune, vetëm për dëshirë.

Te profesioni jam e angazhuar, jam kthyer në punë që në muajin e parë. Burri im është aq “open mind” dhe mbështetës ndaj meje. Më thotë gjithmonë “bëje një material, bëje një këngë”.

Sa liberal është, por thotë edhe gruan e dua për vete. Koncertet bëhen natën, unë nuk dua të ndjek lekun e koncerteve gjatë natës dhe të mos jem prezente tek fëmijët e mi gjatë natës apo tek bashkëshorti im”, u shpreh Zajmina.