Ç’është kjo drejtësi? Qytetari i thýen këmbën pólicit, prókuróri e liron: S’ka faj ka qënë me nerva

9 muaj më parë
Ç’është kjo drejtësi? Qytetari i thýen këmbën pólicit, prókuróri e liron: S’ka faj ka qënë me nerva

Një ngjarje e r*ndë midis një qytetari dhe një efektivi p0licie u shënua pak kohë më parë në kryeqytet.

Një qytetar i cili mori masë administrative gj0bë nga një efektiv i P0licisë së Shtetit për parkim të gabuar, përshkallëzoi situatën duke ia plasur kokës policit bllokun e gjobave e më pas e shtyu duke i thyer njërën këmbë.

Pavarësisht se referimi u krye për ákuzën “Plágosje të rëndë me dashje”, pr0kurori i çështjes e ka zbutur qëndrimin ndaj Ermal Muçollit pasi nuk u gjet e provuar dhuna ndaj efektivit, pavarësisht se ngjarja ishte filmuar nga kamerat e bizneseve në zonë.

Për të, nervozizmi për shkak të marrjes së disa gj0bave të shumta, u konsiderua rrethanë lehtësuese dhe u pasua me reagimin duke shtyrë p0licin me inicialez Z. M., kur i vendosi gj0bën.

Muçolli u ákuzua vetëm për kundërshtim të efektivit të p0licisë.

DOSJA E PR0KURORISË
“P0lici Z.M., gjatë detyrës konstatoi një automjet të parkuar në trotuar. Efektivi ka vendosur gjobë ndaj automjetit dhe në këto çaste pranë tij është afruar qytetari që i ka thënë: “mos e vendos gj0bën se po pija kafenë dhe do iki menjëherë.”

Gjatë bisedës mes të dyve, efektivi është përgjigjur se ndërkohë e kishte prerë gj0bën. Më pas, E. M., është nervozuar dhe i acaruar është përgjigjur: Pse ma vendose se dje i pagova ca gjoba? Ai ka marrë bllokun e gjobave dhe e g0diti efektivin në kokë.

Më pas e qëlloi me gru shte e shkelma. Kjo përleshje është mbyllur me rrëzimin përtokë të efektivit Z. M., i cili theu këmbën e u dërgua menjëherë në sp/tal.”