Djali shqiptar i merr paratë dhe dokumentet, turistja ruse mbetet në mes të 4 rrugëve në Tiranë! Tani kërkon ndihmë

6 muaj më parë
Djali shqiptar i merr paratë dhe dokumentet, turistja ruse mbetet në mes të 4 rrugëve në Tiranë! Tani kërkon ndihmë

Qe në shqiptarët (disa) jemi shumë të poshtër dhe të ulët, kjo gje dihet, por ka disa raste që vërtet të bëjnë ë mendosh pse jemi kaq njerëz negativ?

Një turiste ruse që kishte ardhur në Tiranë për të takuar atë që emdnonte se ishte dashuria e saj e jetës, i ndodhi e papritura.

I dashuri i saj i mori gjithcka kishte në banesë, por nuk mbaron këtu më e keqja për rusen, pasi peripecitë që po kalon me policinë tonë janë një tjetër dhimbje koke për të.

‘Ata më çuan në zyrën e shefit të policisë, ai më tha se mund të më sigurojë dokumente sa për të rikthyer në Rusi. Po kjo do i merrte dy javë kohë. Më thonë se nuk kanë përkthyes, po më sorollatin prej 6 ditësh.

Personi që më ka vjedhur, pasi u kontaktua nga mikesha ime në Moskë, tha se ka miq në polici. Unë kam foto dhe numrin e tij, askush nuk bën asgjë’- ka treguar ajo. Më tej, turistja e zhgënjyer në kulm ka bërë të ditur se autori që i ka marrë sendet personale është bjond dhe me sy blu.

‘Eshtë hera e parë që shoh një polici të tillë. Në Rusi policia nuk është shumë e mirë por është më e mirë se këtu. Do ju jap fotot e atij, ishte bjond me sy blu, pak më i gjatë se unë. Nëse e njihni, thirrni policinë, dua gjërat e mia’- mbyll intervistën rusja.