E denίgron live në studio: “Shko martohu, gjej burrë, shko te hoxha, ku*rvë, ku ke nivel ti moj!“

6 muaj më parë
E denίgron live në studio: “Shko martohu, gjej burrë, shko te hoxha, ku*rvë, ku ke nivel ti moj!“

Tema e diskutimit “Ligjërimi i polίgamisë” ka shkaktuar debate të ashpra mes Zhaklin Lekatarit dhe historianit, (dhe myslimanit) Olsi Jazexhiut ditën e djeshme në “Ftesë në 5”. Shiko videon

Në një moment teksa komentonte për këtë pjesë, Jazexhiu u kap verbalisht me Lekatarin, madje duke e ofεnduar dhe kjo bëri që moderatorja Bierta Sulo të kërkonte që ai të linte emisionin.

Pjesë nga debati:
Jazexhiu: Ti bën reklama por*nografike, nuk ke turp. Për t’iu rritur klikimet Bietës. Lekatari: Kështu vishen aktoret por*nografike (tregon veshjen e saj me këmishë e xhaketë). Po tregoni nivelin tuaj.

Jazexhiu:  Po ku ke nivel ti moj! Ti po degjεneron shoqërinë shqiptare. Lekatari: Ju sapo dështuat. Jazexhiu: Avash se më preke.

Jazexhiu: Nëse Zhaklina do të  bëjë shεrr me mua, le të bëjmë shεrr, ia numeroj të gjithë dashnorët unë Zhaklinës.

Gazetarja: Kjo që po thua është e turpshme. Si mision familjar keni mbrotjen e grave shqiptare. Lekatari: Ju keni kryer sot shumë vepra pεnale publikisht. Ju jeni një zë antishqiptar, ju doni që të zhbëni identitetin shqiptar, por ne nuk do t’ua lejojmë.

Jazexhiu: Po mirë moj zemër si të duash ti, ta prishim ne ty! Gazetarja: Më vjen keq, në të tilla nivele nuk mund të vazhddojë bashkëbisdimi.