E pabesueshme! Kjo është mosha kur meshkujt provojnë s*ksin më të mirë në jetën e tyre

7 muaj më parë
E pabesueshme! Kjo është mosha kur meshkujt provojnë s*ksin më të mirë në jetën e tyre

Sërish me këto shkrimet ‘epike’ do vijojmë, pasi shumë nga ju janë kuriozë t’iu japin përgjigje disa pyetjeve që shpesh ia bëni vetes. Bëhet fjalëpër moshën kur ju do të bëni s*ksin më të mirë të jetës tuaj, në çfarë moshe.

Mbase ju do të mendoni ndonjë moshë të re, mbase rreth të 30-tave, por jo nuk është kështu. Ekspertët kanë bërë një studim dhe rezultatet janë të pabesueshme lidhur memoshën kur një mashkull bën s*ksin më të mirë të jetës së tij.

Shumë prej jush mund të kenë iluzionin se takimet tuaja më të mira seksuale ndodhin vetëm në të 20-at apo 30-tat. Në këtë moshë jeni të rinj, të shëndetshëm dhe pa shumë koncepte, ndaj është e logjikshme të mendoni se kjo është periudha kur do të përjetoni seks të bujshëm, plot fantazi, role lojërash dhe diversitet në qëndrime.

Por e keni gabim!

Hulumtimet sugjerojnë një moshë krejtësisht të ndryshme dhe nuk janë të 30-tat, por të 50-tat dhe 60-ta. Keni mbetur pa fjalë? Edhe ne. Por le të zbulojmë pse në këtë moshë do të bëjmë s*ksin më të mirë.

Sërish sipas hulumtimeve të ekspertëve, s*ksin më të mirë e përjetojnë personat që i përkasin grupmoshës 60 deri në 66 vjeç. Nëse çifti është mirë, i shëndetshëm dhe aktiv, ata mund të ndiejnë lehtësisht kënaqësi gjatë marrëdhënieve seksuale, veçanërisht femrat, pas menopauzës.