E reja shqiptare pyet Zhakun: A ngel shtatzënë kur rri e veshur në prehërin e të dashurit? (foto)

1 vit më parë
E reja shqiptare pyet Zhakun: A ngel shtatzënë kur rri e veshur në prehërin e të dashurit? (foto)

Aktivistja dhe gazetarja Zhaklin Lekatari është shumë aktive në rrjetin social Instagram, ku shpërndan të dhëna ekukuese mbi mardhëniet imtime dhe jo vetëm.

Shpeshherë Zhaklina shkëmben biseda vituale me ndjekësit e saj dhe pyetjet janë nga më të çuditshmet. Sot gazetarja ka shpërndarë një pyetje nga një përdoruese e rrjeteve sociale dhe nuk është e nevojshme ta themi se sa absurd duket.

“Përshkendetje! Doja t’iu pyes nëqoftëse mund të ketë shanse të ngel shtatzënë kur rri në prehërin e të dashurit dhe ke rroba veshur?”, pyet ndjekësja.

Ndërsa Lekatari ia kthen me një video ku sfaqur sa e habitur aq edhe e zhgënjyer, teksa në postim shkruan:“E vetmja gjë që duhet të kërkojmë nga ky shtet është: rritja e buxhetit në ARSIM. Vetëm edukim na shpëton.”

E reja shqiptare pyet Zhakun: A ngel shtatzënë kur rri e veshur në prehërin e të dashurit? (foto)

Zhaku ka shumë të drejtë, por sot në shkollat tona i kushtohet thuajse aspak ose shumë pak rëndësi këtij lloj edukimi, pasi quhet ende tabu.

Shumë mund të mendojnë që e ka bërë thjesht për gallatë, mund të jetë ashtu, por realisht ka plot raste që ke pyetje të një niveli të tillë, pasi paditura në këtë pjesë është shumë e madhe.