E trishtë/ Vd*s e moshuara, çatia e shtëpisë e zë poshtë

1 muaj më parë
E trishtë/ Vd*s e moshuara, çatia e shtëpisë e zë poshtë

Të moshuarit janë një ndër grupet më vunerabël të shoqërisë, që kanë nevojë për ndihmë dhe padyshim duhet të kujdesemi që asnjëherë të mos i lëmë vetëm në shtpi, në ambjente publike apo kudo që ata ndodhen. Arsyeja është shumë e thjeshtë, pasi për shkak të dobësisë së tyre fizike dhe të pamundësisë për të reaguar në mënyrë të shpjetë në situata të caktuara shpesh ata përfundojnë duke u lënduar.

Një rast i tillë është raportuar edhe në shtetin fqinj. Mediat greke kanë pasqyruar ratin e një gruaje të moshuar, e cila ndërroi jetë për shkak se i kishte rënë çatia në kokë.

Sado mund t’iu duket e pabesueshme, ky është një lajm mëse i vërtetë, pasi edhe fotot e dëshojë gjendjen ku jetonte kjo e moshuar.

E trishtë/ Vd*s e moshuara, çatia e shtëpisë e zë poshtë E trishtë/ Vd*s e moshuara, çatia e shtëpisë e zë poshtë

Ngjarje tragj/ke ka ndodhur në vendin fqinj, Greqi, ku një 77-vjeçare ka ndërruar jetë, pasi ika rënë mbi kokë çatia e shtëpisë.

Ngjarja tragj/ke ka ndodhur dje, në ishullin e Kretës në një fshat në zonën e Rethymnos. Siç raportojnë mediet greke, e moshuara ndodhej në kuzhinë momentin f*tal kur u shemb shtëpia.

77-vjeçarja f*tkeqe kishte ardhur në fshatin e saj në Kretë për pushime, ndërsa në shumicën e kohës banonte në apartamentin e saj në kryeqytetin grek, Athinë.

E moshuara u gjet nga ekipet e shpëtimit pa ndj*nja nën rrënoja. 77-vjeçarja ndërroi jetë rrugës për në sp/tal.