Endri Çekiçi dhe Megi Pojani e paskan shumë seriozisht, takohen madje dhe familjarët e tyre (foto)

6 muaj më parë
Endri Çekiçi dhe Megi Pojani e paskan shumë seriozisht, takohen madje dhe familjarët e tyre (foto)

Lidhja mes Megi Pojanit dhe futbollistit të kombëtares shqiptare Endri Çekiçi ka qenë një ndër temat më të komentuara gjatë verës.

Romanca mes tyre u zbulua nga postimet në rrjetet sociale gjatë “arratisjes” bashkë me pushime, edhe pse deri më tani asnjë prej tyre nuk e ka konfirmuar publikisht.

Kohët e fundit, udhëtimet e Megit drejt Stambollit kanë qenë të shpeshta, pasi aty luan dhe Endri. Por duket se nuk ka mbetur me kaq!

Pak ditë më parë prindërit e Endrit kanë udhëtuar drejt Stambollit, ku nga postimet duket se janë ende atje. Ndërkohë që mbrëmjen e djeshme edhe Megi Pojani është nisur bashkë me motrat e saj. Pra të dyja familjet ndodhen në Stamboll!

Sipas <strong>Kryefjala.com</strong>, nisur nga ajo qe ka zbuluar nga rrjetet sociale të prindërve të Endrit se pak ditë më parë ata kanë udhëtuar drejt Stambollit e vazhdojnë të qendrojnë atje.

Ndërkohë që mbrëmjen e djeshme edhe Megi Pojani është nisur bashkë me motrat e saj ku dhe kanë postuar foto në Instagram. Pra të dyja familjet ndodhen në Stamboll!

Endri Çekiçi dhe Megi Pojani e paskan shumë seriozisht, takohen madje dhe familjarët e tyre (foto) Endri Çekiçi dhe Megi Pojani e paskan shumë seriozisht, takohen madje dhe familjarët e tyre (foto) Endri Çekiçi dhe Megi Pojani e paskan shumë seriozisht, takohen madje dhe familjarët e tyre (foto)