“Ëndrra” e bërë realitet! Monika Lubonja fluturon me “pilotin e zemrës”

10 muaj më parë
“Ëndrra” e bërë realitet! Monika Lubonja fluturon me “pilotin e zemrës”

Monika Lubonja u surprizua me një parashutë dedikuar asaj gjatë qëndrimit në shtëpinë e Big Brother Vip dhe më pas ajo e piloti realizuan edhe një takim miqësor para kamerave.

Pasi veprimi i pilotit mori vëmendjen e publikut, Romeo Veshaj dhe Elgit Doda realizuan këngën “Piloti i zemrës” dedikuar Monikës.
Por suprpoza nuk ka të mbaruar pasi piloti i ka mundësuar Monikës një udhëtim me parashutë Monikës, teksa ajo u shfaq tejet e lumtur.

“Ëndrra” e bërë realitet! Monika Lubonja fluturon me “pilotin e zemrës”