Epike! Ndeshjen e fiton mbreti Florian Marku: Sa të kem shpirtin nuk dorëzohem!

9 muaj më parë
Epike! Ndeshjen e fiton mbreti Florian Marku: Sa të kem shpirtin nuk dorëzohem!

Pak çaste më parë ka përfunduar ndeshje ndërmjet mbretit tonë Florian Markut dhe meksikanit

Ndeshja ishte një ndër më të fortat të karrierës së boksierit tonë. Në fakt Marku është më i ri në displinën e boksit, por kjo nuk e ka ndaluar që të fitojë përballë Miguel Parra.

Asnjëri nga kundërshtarët nuk arriti në KO, por Floriani na nderoi sërish, duke i ngritur peshë të gjithë shqiptarëve.

Pas fitores, mes emocionesh Marku tha dy fjalë zemre, për fitoren e tij, duke shnprehur mirënjohje për të gjithë.

E para e punës dua ti them të gjithëve faleminderit që erdhët dhe më mbështetët sot. Të gjithë thonë që është kndërshtar i lehtë. Meksikanët janë të fortë siç e poatë sot, Një duartrokitje për meksinanin. Kam kaluar një jeë jo të lehtë si gjithë shqiptarët.

Por sot kam arritur që të luaj në një stadium të tillë. Nuk jam as supoermeni, as ndonjë njeri që nuk g*ditet. Vetëm diçka ua premtoj, do jap shpirtin në ring deri sa të bie pa ndjenja. Do jap shpirtin. Ju faleminderit. Sot më duket se kam shënuar golin më të bukur në Air Albania.’