Gazetari kuqezi | “Intervista e Maldinit i dha ushqimin helmit të mediave, por nuk ka afate në Casa Milan”

8 muaj më parë
Gazetari kuqezi | “Intervista e Maldinit i dha ushqimin helmit të mediave, por nuk ka afate në Casa Milan”

Nuk kanë mbërritur ende firmat e Paolo Maldinit dhe Frederic Massara. Kontratat e dy drejtuesve do të skadojnë më 30 qershor por nuk duket të ketë ndonjë shqetësim në Casa Milan.

Franco Ordine, i cili foli ne emisionin Tutti Convocati, bëri një pasqyrë të situatës për këtë çështje: “Ata nuk kanë asnjë shqetësim për kohën – thotë gazetari i njohur -. Ata bëjnë sikur nuk ka kalendar këto ditë. Mendoj se kjo periudhë do të mbahet mend si autogoli më i madh në histori nga pikëpamja komunikuese.

Nëse dikush do të lexonte gazetat tani pa e ditur se çfarë ndodhi, do të mendonte se Milani doli i teti dhe se Interi fitoi yllin e dytë”. Fansat e hutuar? “Ata nuk janë të zemëruar, por të humbur – vazhdon Ordine – Është e vështirë të gjesh një raport për një sjellje të tillë.

Nuk ka shenjtorë apo djaj në këtë histori. Secili ka pjesën e tij të përgjegjësisë. Maldini? Nga këndvështrimi im, është ai i helmimit të ujit të pusit me atë intervistë për La Gazzetta dello Sport. Mendova se diçka kaq e rëndësishme mund të diskutohej privatisht”.

Ende pa nënshkrim – “Cardinale është ai që, sipas këndvështrimit tim, u soll sipas kritereve të duhura. Shpjegimi i vonesës si pasojë e ndryshimit të pronësisë është pjesërisht i saktë. Ka pasur një gabim vlerësimi, ndoshta duke mos njohur karakterin e Maldinit.

Pas intervistës dhe reagime, ai ishte i bindur se kjo do të kishte kuptimin e një konfirmimi indirekt dhe në vend të kësaj, padyshim që nuk ishte kështu. Ajo interviste i dha ushqimin mediave”.