Gridën e kemi të bukur, por ju akoma s’keni parë motrën e saj të vogël

7 muaj më parë
Gridën e kemi të bukur, por ju akoma s’keni parë motrën e saj të vogël (FOTO)

Grida Duma është padyshim një nga deputetet më tërheqëse në Shqipëri. E një bukuri të tillë paska edhe motra e saj Geris.

Së fundmi ajo ka publikuar disa foto ku shfaqet mjaft rinore dhe e freskët.

Me sa duket motrat Duma e paskan në gj*k bukurinë.

Gridën e kemi të bukur, por ju akoma s’keni parë motrën e saj të vogël (FOTO) Gridën e kemi të bukur, por ju akoma s’keni parë motrën e saj të vogël (FOTO)

Grida Duma në fakt prej disa kohësh është parë e tërhequr nga politika dhe të gjitha daljet e saj televizive janë më së tepermi për këshilla sociale dhe për motivimin e popullit.

Ajo gjithmonë është cilësuar si një grua e mençur dhe shumë e lexuar dhe kjo duket qartë edhe nga artikulimi i saj në publik.

Shumë njerëz e kanë vlerësuar përtej bukurisë së saj dhe sensualitetit, pikërisht për oratorinë e saj. Aj gjithmonë ka fituar në debate të ndryshme dhe asnjëherë nuk është zënë ‘mat’, kjo vetëm falë aftësisë së saj për të argumentuar mbi shumë tematika politike e sociale.