Gruaja me 11 fëmijë nga 8 baballarë të ndryshëm: Nuk kam turp, ky është avantazh

7 muaj më parë
Gruaja me 11 fëmijë nga 8 baballarë të ndryshëm: Nuk kam turp, ky është avantazh

Një grua nga Tenesi, SHBA ka 11 fëmijë me 8 burra të ndryshëm dhe për këtë fakt nuk ndihet aspak e turpëruar.

PhiPhi (emri i mamasë) tregon se të paturit 11 fëmijë nga 8 baballarë të ndryshëm është një avantazh i madh për të.

Më lejoni ta shpjegoj. Nëse keni një dhe hiqni një, keni zero, por nëse keni tetë dhe hiqni tre, keni akoma pesë. Nëse do të kisha vetëm një baba dhe ai do të largohej ose vdiste, fëmijët e mi do të ishin pa baba. Por nëse kam tetë dhe tre do të largohen ose do të vdesin, fëmijët e mi kanë ende pesë baballarë.

Gruaja në fjalë nuk i ka bërë të ditur emrat apo moshat e 11 fëmijëve të saj dhe mosha e saj nuk dihet.

Ndërsa mendimi për të pasur më shumë se një fëmijë është i tepërt për disa, për gruan në fjalë është fare qartë: sa më shumë, aq më mirë.