I madhi Jimmy Kimmel bën testin e ADN dhe zbulon që ka gene shqiptari

8 muaj më parë
I madhi Jimmy Kimmel bën testin e ADN dhe zbulon që ka gene shqiptari

Të gjithë e njohim prezantuesin televiziv amerikan dhe komedianin e njohur të Hollyëood-it Jimmy Kimmel, i cili numëron me miliona ndjekës në rrjetet sociale.

Komediani i njohur Jimmy Kimmel zhvillon intervista me personalitete politike dhe personazhe të famshëm të Hollyëood-it dhe mirëpret artistët që të bëjnë shfaqje muzikore live.

Por ajo çfarë nuk dimë për të, na e tregoi vet ai përmes programit të tij. Jimmy Kimmel përmes një testi ADN-je ka zbuluar se ka gjene shqiptare.

“E dini që kam bërë një test ADN dhe mesa duket jam pak shqiptar. Duhet të jem edhe pak paragjykues” u shpreh ai. Video në TikTok po bëhet virale.SHIKO VIDEON

Ai në emisionin e tij “The ABC talk show” imitoj zërin e alarmit 3 herë gjatë programit, duke u tallur me sistemin e paralajmërimit në të njëjtën ditë i cili u testua zyrtarisht në SH.B.A pikërisht në këtë ditë ai e ka imituar në emision.

Gjatë periudhës së provës në tetor të vitit të kaluar, më shumë se 200 milion telefona celularë amerikanë morën njoftime provë, të cilat janë krijuar për të paralajmëruar k ërcënime të mëdha siç janë sulmet me raketa, katastrofat natyrore.