I ranë copa të fuqishme breshëri në kokë, humb jetën foshnja 20-muajshe

3 muaj më parë
I ranë copa të fuqishme breshëri në kokë, humb jetën foshnja 20-muajshe

Një foshnjë 20 muajshe ka humbur jetën në Spanjë pasi është goditur në kokë nga breshri i cili ra në rajonin e Girona.

Breshëri prej 10 centimetrash shkaktoi shumë dëme dhe sipas meteorologëve spanjollë është breshri më i madh i rënë në rajon në 20 vitet e fundit.

Foshnja 20 muajshe në momentin që nisi breshëri ndodhej jashtë.

Ajo u dërgua menjëherë në sp/tal por humbi betejën mëngjesin e sotëm.

Departamenti i zj/rrfikësve mori dhjetëra thirrje për më shumë se 28 persona të pl/gosur nga breshëri i fuqishëm.

Një valë moti i keq ka përfshirë Spanjën ditët e fundit.

I ranë copa të fuqishme breshëri në kokë, humb jetën foshnja 20-muajshe