I vráu nusen shokut në mes të rrugës, shokon 37-vjeçari: Shoku më kishte lekë borxh

9 muaj më parë
I vráu nusen shokut në mes të rrugës, shokon 37-vjeçari: Shoku më kishte lekë borxh

Greqi/ Një tjetër kr/m i rëndë raportohet se ka ndodhur në shtetin fqinj, ku kryefjalë ishte sërish një grua.

Kohët e fundit në Greqi ka pasur shumë raste të vr*sjes së grave, e së fundmi një tjetër zonjë 36-vjeçare nga Bangladeshi u m*sakrua nga një burrë.

Mësohet se 37-vjeçari që kreu këtë kr/m ishte gjithashtu nga Bangladeshi. Ky i fundit ka takuar v/iktimën rrugës rreth orës 15:00 në rrugën Tenedou.

36-vjeçarja është rrëzuar përtokë e gj*kosur dhe është dërguar me ambulancë në sp/talin e Kryqit të Kuq, ku ka përfunduar së marri frymë disa orë më vonë.

Sipas informacioneve të para, autori 37-vjeçar ka pretenduar se ka pasur mosmarrëveshje financiare me partnerin e v/ktimës dhe për këtë ka kryer kr/min e rëndë.

Hetimet paraprake për vrasjen e 36 -vjeçarit po kryhen nga Drejtoria e Sigurisë.