Ia tha truri të marohej, vajza detyron burrin të nënshkruajë kontratën: Nëse më tradhëton do më mbash me lek gjithë jetën!

7 muaj më parë
Ia tha truri të marohej, vajza detyron burrin të nënshkruajë kontratën: Nëse më tradhëton do më mbash me lek gjithë jetën!

Martesa ësht një ndër vendimet më të rëndsishme që një njeri mund të ndërmarrë, e për pasojë dhet të mendohet mirë.

Ndonëse n Shqipëri ende nuk është shumë e përhapur kontrata martesore, jashtë vendit kontrata para martesore ësht mjaft e rëndësishme, pasi çdo çift vendos kushtet e veta deri në detaj nëse dëshiron.

Një rast i tillë është bërë mjaft viral edhe në Tik-Tok, ku një vajzë rreth të 25-save ka postuat një video ku tregon kontratën e saj para martesore. jo video arriti mbi 7 milionë klikime, kjo vetëm për shkam të një kushti që kishte vendosur ajo.

Duke qënë se tradhtia ështl një nga problemet më të shpeshta që mund të shk*tërrojë një çift vajza kishte vendosur një kusht të rreptë lidhur me këtë. Vajza ka detyruar partnerin të nënshkruajë një kontratë përpara se të martohen.

Vajza sapo është fejuar me të dashurin e saj, ndërsa i ka kërkuar në kontratë t’i paguajë shpenzimet e saj për pjesën tjetër të jetës nëse do të ketë një lidhje jashtëmartesore pra nëse do ta tradhtojë.

“I fejuari im sapo nënshkroi një dokument ligjor dhe ne ramë dakord që nëse ai më tradhton, ai duhet të paguajë faturat e mia. Unë jam kaq e zgjuar apo e çmendur, nuk e di. thotë Chaylene Martinez, e njohur në internet si @SalamiiQueen, në një video me më shumë se 7 milionë shikime.