Idea e Milanit, transferim i mundshëm nga Cremonese me parametra zero!

6 muaj më parë
Idea e Milanit, transferim i mundshëm nga Cremonese me parametra zero!

Sezoni i Milanit filloi me rezultate të mira, por drejtuesit e kuqezinjve po punojnë vazhdimisht për të forcuar ekipin. Një nga rolet që do të forcohet është ai i mbrojtësit të majtë, një lojtar që mund të jetë një alternativë e vlefshme për Theo Hernandez, duke qenë se Ballo-Tourè nuk e ka bindur plotësisht.

Sytë e fushës teknike, raporton në Twitter gazetari dhe eksperti i tregut të transfertave, Nicolò Schira, janë fokusuar tek Emanuele Valeri. Mbrojtësi i krahut te Cremonese është ndër zbulimet e skuadrës së Massimiliano Alvinit, pavarësisht vështirësive të skuadrës lombarde.

Për më tepër, kontrata e Valerit skadon në vitin 2023 dhe pa rinovimin e kontratës ai mund të marrë edhe një transferim falas. Një mundësi jo e vogël, por per 23-vjeçarin Valeri nuk është i interesuar vetëm për Milanin. Lazio gjithashtu ka shprehur gatishmërinë e tyre për ta nënshkruar atë për sezonin e ardhshëm.

Ndër të tjera, Valeri është edhe një produkt i sektorit të të rinjve bardhekalter, te cilet tashmë kishin tentuar ta blinin në seancën e fundit të merkatos. Cremonese, i cili në vitin 2020 e kishte blerë për vetëm 100 mijë euro, do të donte të provonte të rinovonte kontratën e mbrojtësit për të mos e humbur në transfertë të lirë.

Prandaj loja për të ardhmen e Valerit sapo ka filluar dhe interesimet e kuqezinjve sigurisht qe do te gezojne pa mase djaloshin dhe agjentin e tij qe do te donin nje kapercim kaq te madh.