Íncidenti i Gramshit rrëmben vëmendjen e mediave të huaja: Ku shkuan dy rusët dhe Ukrainasi…

7 muaj më parë
Íncidenti i Gramshit rrëmben vëmendjen e mediave të  huaja: Ku shkuan dy rusët dhe Ukrainasi…

Ditën e djeshme ìncidenti i rë ndë që ndodhi në Uzinë n e Pë rpunimit të Ārmë ve në Gramsh pasi e rëndë trónditi opinionin public shqiptar, ka marrë edhe një vëmendje të madhe nga mediat e huaja.

Kanali informativ britanik Sky News, i cili i ka dhë në një hapësirë të madhe mediatike lŭftës në Ukrainë i ka dedikuar kë saj ngjarje një raportim mbrëmjen e djeshme.

Pala shqiptare ka deklaruar se dy nga ŭshtarë tanë kanë mbetur të lënduar teksa përpiqeshin të ndalonin dy rusë dhe një ukrainas, të cilë t po hynin në një fabrikë ŭshtarake në qendër të vendit.

Sky News dhe disa media të tjera kanë raportuar ngjarjen duke e konsideruar si diccka të paprecedentë duke shpërndarë gjithashtu edhe njoftimin e Ministrisë së Mbrojtjes së vendit tonë .

Íncidenti i Gramshit rrëmben vëmendjen e mediave të  huaja: Ku shkuan dy rusët dhe Ukrainasi…

Daily Mail gjithashtu shkruan se dy rusë t dhe ukrainas janë àrrestuar, duke informuar edhe publikun mbarë botëror për zhvillimet që po ndodhin në Shqipëri.

Íncidenti i Gramshit rrëmben vëmendjen e mediave të  huaja: Ku shkuan dy rusët dhe Ukrainasi…

Edhe mediat greke gjithashtu nuk e kaluan pa e raportuar këtë ngjarje, që e kapi Shqipërinë të papërgatitur ditën e djeshme.