Infermierja rrëfen se ka shkëmbyer mbi 5000 foshnja në lindje, për argëtim

3 ditë më parë
Infermierja rrëfen se ka shkëmbyer mbi 5000 foshnja në lindje, për argëtim

Infermieret konsiderohen si kujdestare në spital dhe pacientët duhet të ndihen të sigurt kur ato kujdesen për ta. Megjithatë, disa infermierë kanë provuar se janë vet djαlli në formë njerëzore.

E tillë mund të cilësohet edhe Elizabeth Mwewa, e cila në harkun kohor të 12 viteve ka sh këmbyer 5 mijë bebe me njëra-tjetrën dhe se këtë gjë e ka bërë për argëtim..

“Infermierja që është në fund të jetës, pretendon se ka ndërruar më shumë se 5000 foshnja për ‘argëtim’”, thuhet në postimin e 14 dhjetorit në Facebook.

“Nuk kam asgjë për të fshehur, në 12 vitet që kam punuar në maternitetin në UTH, kam shkëmbyer afërsisht 5000 foshnje,” thotë ajo.

“Nëse keni lindur në UTH midis viteve 1983 dhe 1995, shanset janë që prindërit tuaj mund të mos jenë prindërit tuaj biologjikë”.

Observer raportoi duke thënë se “asnjë mamì me atë emër nuk ka ekzistuar ndonjëherë dhe më vonë ka punuar në repartin e maternitetit në Spitalet Mësimore Universitare”. Nuk dihet ende e vërteta.