”Këngëtarët hómós*ksualë të dalin hapur!” Enca bën deklaratën bómbë: Boll u shtirët si…

7 muaj më parë
”Këngëtarët hómós*ksualë të dalin hapur!” Enca bën deklaratën bómbë: Boll u shtirët si…

Enca Haxhia është një ndër artitet që gjithonë është në qendër të vëmendjes edhe në këto kohë ku ajo nuk ka qënë shumë aktive në tregun muzikor, apo me projekte të tjera.

Ajo gjithmonë bën deklarata që provokojnë debat, apo dhe bëjnë shumë zhurmë dhe i tillë ka qënë edhe statusi i saj i fundit, të cilin ajo e ka postuar në rrjetin e saj social Instagram.

Enca është shprehur se artistët shqiptarë h/m/s*ksualë, të mos fshihen më, por duhet të dalin hapur, pasi jemi në vitin 2022 dhe askush nuk ka pse shtiret si dikush që nuk është në të vërtetë.

“Ka ardhur koha që artistët shqiptar hómoós*ksualë të dalin hapur. Ndjej se kemi nevojë për pak realitet në vitin 2022 dhe shumë fansa do të ndiheshin të mbështetur nga të preferuarit e tyre. Jemi lodhur nga ky maskilitet toksik dhe fals. Boll paguat modele për t’i postuar, ndaj tregoni veten tuaj të vërtetë. Unë do të isha e para që do t’ju mbështesja sinqerisht”, shkruan Enca në një “Instastory”.

”Këngëtarët hómós*ksualë të dalin hapur!” Enca bën deklaratën bómbë: Boll u shtirët si…

Më tej ajo ka vijuar me një tjetër storz ku shkruan se nuk do të nxjerrë asnjë emër, pasi ata duhet të dalin vetë publikisht në momentin që do ta ndjejnë.

“Mos më kërkoni të “ekspozoj” njerëzit. Kjo është e gabuar. Të gjithë duhet të dalin me kohën e tyre. Thjesht po them se ndihem keq për njerëzit që duhet të bëjnë një jetë të dyfishtë, nuk mund të jenë vetvetja. Bota do të ishte shumë më mirë nëse ne do të ishim jo gjykues dhe do t’i lejonim të gjithë të jetonin të lirë.“, shkroi ajo.

”Këngëtarët hómós*ksualë të dalin hapur!” Enca bën deklaratën bómbë: Boll u shtirët si…