Këngëtarja shqiptare martohet dhe ndahet pas një viti, fiks në ditën e përvjetorit të martesës

8 muaj më parë
Këngëtarja shqiptare martohet dhe ndahet pas një viti, fiks në ditën e përvjetorit të martesës

Xheisara Frisku ka rrëfyer së fundmi më shumë detaje rreth jetës personale gjatë një interviste për emisionin “Rudina”. Këngëtarja është komentuar shumë dhe për martesën e saj, e cila tashmë ka marrë fund. Ajo tha se i dha fund martesës me partnerin sapo kishin bërë një vit bashkë.

Rudina Magjistari: Ke thënë që je martuar, nuk e di ka qenë shaka apo e vërtetë, më pas ke thënë që je ndarë, si ka qenë historia?

Xheisara Frisku: Është një gjë që realisht nuk do doja ta flisja fare. Jam martuar dhe jam divorcuar. Ishte një dasëm e lezetshme.

Rudina Magjistari: Sa kohë ka që ka ndodhur dasma? Xheisara Frisku: Një vit. Për një vit u pendova. Rudina Magjistari: Domethënë je divorcuar së fundmi. Xheisara Frisku: Po.

Rudina Magjistari: Domethënë sa kohë qëndrove e martuar gjithsej? Xheisara Frisku: Një vit. Rudina Magjistari: E bëre një vit të plotë të paktën.

Xheisara Frisku: Sapo kam bërë një vit thashë unë do të ndahem. Rudina Magjistari: Ta festosh me një divorc përvjetorin e martesës.

Xheisara Frisku: Në të njëjtën ditë e lashë. Rudina Magjistari: Po pse kaq shpejt?Xheisara Frisku: Realisht nuk do doja të flisja fare për këtë pjesën. Unë jam shpirt i lirë nuk më lidhen kollaj këmbët.