Kjo është kompania që ofron 57 mijë euro për të varrosur të gjallë njerëzit

7 muaj më parë
Kjo është kompania që ofron 57 mijë euro për të varrosur të gjallë njerëzit

Ekziston një kompani Rusi, e cila po ofron 57 mijë euro për të gjithë njerëzit që pranojnë të varrosen të gjallë. Kështu duket se rusët pavarësisht luftës, po vijojnë të provojnë eksperimente të rinj me botën. Start-upi i frikshëm po i ofron klientëve të saj mundësinë unike për të organizuar funeralin e tyre – dhe më saktë një simulim të tij – duke pasur mundësinë të jetojnë përvojën e varrosjes së gjallë për 3.5 milionë rubla, ose pak më shumë se 57,000 euro.

Klientët do të zbulojnë kështu talente të fshehura, “aftësi psikike” dhe do të ndihmohen për të menaxhuar “frikat dhe ankthet” e tyre të vdekjes, ndërsa vullneti i tyre për të jetuar testohet, tha themeluesja e start-up-it Yekaterina Preobrazhenskaya për stacionin radio Govorit Moskva.

Ekziston një kompani Rusi, e cila po ofron 57 mijë euro për të gjithë njerëzit që pranojnë të varrosen të gjallë. Kështu duket se rusët pavarësisht luftës, po vijojnë të provojnë eksperimente të rinj me botën. Start-upi i frikshëm po i ofron klientëve të saj mundësinë unike për të organizuar funeralin e tyre – dhe më saktë një simulim të tij – duke pasur mundësinë të jetojnë përvojën e varrosjes së gjallë për 3.5 milionë rubla, ose pak më shumë se 57,000 euro.

Klientët do të zbulojnë kështu talente të fshehura, “aftësi psikike” dhe do të ndihmohen për të menaxhuar “frikat dhe ankthet” e tyre të vdekjes, ndërsa vullneti i tyre për të jetuar testohet, tha themeluesja e start-up-it Yekaterina Preobrazhenskaya për stacionin radio Govorit Moskva.