Kjo grua ka fjetur me 700 burra, por me raste edhe me disa gra

6 muaj më parë
Kjo grua ka fjetur me 700 burra, por me raste edhe me disa gra

Një grua, e cila ka fjetur me 700 burra, ka thënë se do të dilte me ta në çdo mundësi të mundshme. Në kulmin e varësisë së saj, ish-konkurrentja e “The Bachelor Australia”, Belinda Rygeir, tha se të shkonte me burra ishte “vazhdimisht në krye” të mendjes së saj edhe kur ajo ishte duke blerë ushqime në dyqan.

Ajo tha për MailOnline: “Unë edhe kur blej ushqime, mendoj me vete: “Oh, pyes veten nëse ai do të ishte i interesuar?”.

Belinda tha gjithashtu se varësia e saj i tensiononte miqtë pasi kur dilte në mbrëmje, i braktiste vajzat në mënyrë që të mund të kërkonte burrë.

Ajo tha: “Unë kurrë nuk kam qenë e vetëdijshme. Në momentin që dilja jashtë, thoja ‘u është një djalë i mirë’.Gjatë viteve, Belinda flinte kryesisht me burra, por me raste flinte edhe me gra.

Megjithatë, fundi absolut i Belindës ishte kur një nga të dashurit e saj ia lëndoi syrin pasi e shtyu nga shkallët dhe e mbylli në garazh aq sa mendoi se kishte thyer dorën.

“Ai incident ishte pika ime e kthesës. Aty filloi transformimi im. Pasja e një trajneri që më thirri dhe më kërkoi llogari më bëri të gërmoj thellë. Nuk e dija kurrë se kisha varësi derisa shërova ç’po kaloja”, tha ajo.