Komenti epik i Rudinës kur e pyesin për vjehrrën: “Është grua me fat që…”

6 muaj më parë
Komenti epik i Rudinës kur e pyesin për vjehrrën: “Është grua me fat që…”

Rudina Dembacaj herë pas here bën bashkëbisedime virtuale me ndjekësit e shumtë, ku nuk ngurron që të kthejë përgjigje plot humor.

Njësoj ka bërë edhe mbrëmjen e djeshme, ku Rudina ka kthyer përgjigje shumë të sinqerta për fansat e saj.

Ndër to nuk ka munguar edhe pyetja për vjehrrën dhe raportin me të.

“Vjehrra ime është e moshuar. Marku kujdeset shumë për të dhe për të atin, gjithashtu edhe unë, me gjërat që ju duhen. Unë djalin e vjerrës e bëj shumë të lumtur! Është grua me fat që më ka mua nuse”, shkruan ajo.

Komenti epik i Rudinës kur e pyesin për vjehrrën: “Është grua me fat që…”