Kujdes gratë nga 37-vjeçare! Studimi zbulon: Në këtë moshë femrat mund të…

5 muaj më parë
Kujdes gratë nga 37-vjeçare! Studimi zbulon: Në këtë moshë femrat mund të…

Tradhëtia është një veprim mjaft i gabuar për këdo që e bën, por pavarësisht kësaj rastet e tilla sa vinë dhe shtohen. Sipas studimeve të ndrzshme rezulton se gratë tradhëtojnë 100% në momentin kur nuk u plotësohen dëshirat e tyre në krevat.

Sapo përmendim këtë fjalë ju mund të mendoni se bëhet fjalë për moshat e reja rreth të 20-tave, por jo nuk është kështu. Sipas një studimi ka rezultuar se femrat tradhtojnë kur janë në moshën 37-vjeç.

Po, po e lexuat mirë! Të gjithë ju që keni gra bëni kujdes kur ajo të festojë 37-vjetorin e saj.
Themi këtë pasi sipas shkencës, mosha mesatare e femrave që tradhtojnë në gjithë botën është 36.6, saktësisht 7 vjet pas martese, duke pasur parasysh që mosha mesatare e martesës është 29-vjeçe.

Igurd Vedal, themelues i Victoria Milan, shpjegon pse ai mendon që femrat e martuara tradhtojnë. Jo gjithmonë është vetëm faktori fizik në masën 100%. Por femrat shpesh kanë nevojë të ndihen thjeshtë të dëshiruara dhe të ndihen sërish të reja.

“Ndoshta ngaqë bashkëshorti i tyre nuk u jep vëmendjen dhe respektin që dëshirojnë. Ndoshta ato ende dashurojnë partnerët e tyre, por ka pak vanitet në martesë…

Cilado qoftë arsyeja, tradhtia i ndihmon të martuarat të rizbulojnë gjallërinë e jetës, sensualitetin e tyre, pasionin fizik që u ka munguar. Këto janë nevoja universale, dhe kënaqësi seksuale është diçka që miliarda prej nesh kanë të përbashkët, pavarësisht ndryshimeve të tjera që kemi”, thotë Vedal.