Kush e gjen: Cili ka përparësi në këtë kryqëzim?

6 muaj më parë
Kush e gjen: Cili ka përparësi në këtë kryqëzim?

A e keni marrë patentë shoferin me meritë? Kjo pyetje bëhet shpesh në Shqipëri, sepse ka edhe njerëz të cilët ua përtojnë testeve.

Madje, disa nuk durojnë dot as praktikën, ose thjesht e kanë mësuar me shokët apo të afërmit. Sot po ju bëjmë një test.

Sa prej jush e dinë se kush ka përparësi në këtë kryqëzim? Ndoshta për disa prej jush është pyetja më e thjeshtë në botë, por po e bëjmë.

Në mediat sociale ka disa ditë që po qarkullon ky ilustrim i një kryqëzimi që ka bërë konfuzë shumë veta.

Bazuar te përgjigjet e dhëna, del se shumë shoferë nuk e meritojnë patentë shoferin që e posedojnë. Mos na e vini fajin neve.

Siç mund ta shihni nga ilustrimi, në kryqëzimin pa semaforë ndodhet një kamion, makinë dhe autobus. Presim përgjigjen.