Kylie i rikthehet ‘fillerave’? Mos e humbsini reagimin e saj ‘super epik’

7 muaj më parë
Kylie i rikthehet ‘fillerave’? Mos e humbsini reagimin e saj ‘super epik’

Të gjithë e njihni yllin Kylie Jenner, e cila është një ndëryajzat më të ndjekura në botë, për stilin e saj të jetesës. Ajo është një inflencer për produktet e make up, ku ka dhe një linjë të kujdesit për femrat, që ka mjaft blerës besnikë.

Së fundmi Ylli i “Kardashians”, Kylie Jenner ndau një video me shoqen e saj të ngushtë Stassie Karanikolaou
në rrjetin e saj social Tik Tok. Ndjekësit e saj të rregullt u futën menjëherë tek sesioni i komenteve për t’i komplimentuar, por panë që shumë komentues kishin folur për fryrjen e buzëve të Kylie.

Pak kohë më parë ajo kishte deklaruar se kshte hequr shumicën e fillerave nga fytyra e saj, por me sa duket komentuesit kishin menduar se Kylie i është rikthyer botoxit.

Kylie i rikthehet ‘fillerave’? Mos e humbsini reagimin e saj ‘super epik’

“Buzët ju lutem,” komentoi një përdorues, të cilit Kylie iu përgjigj: “Është filtri, por zhduku.”

Kylie i rikthehet ‘fillerave’? Mos e humbsini reagimin e saj ‘super epik’

Pasi spekulimet për buzët e saj që fillimisht u rritën në vitin 2015, Kylie foli hapur për injektimin e mbushësve në buzët e saj në një episod të “Keeping Up With the Kardashians”.

“Kam mbushës të përkohshëm buzësh, është thjesht një pasiguri e imja dhe kjo është ajo që doja të bëja. Të gjithë na dallojnë nga të tjetët. Më mirë ta pranoj vetë dhe s’kam pse gënjej, por nuk mund të paragjykohem për çdo gjë”, thoshte Kylie asokohe. Në fakt në videon e fundit edhe ne na duket si një filtër dhe s’kemi të bëjmë me asgjë tjetër.