Mos vallë Soni dhe Mirko janë drejt ribashkimit?!

9 muaj më parë
Mos vallë Soni dhe Mirko janë drejt ribashkimit?!

Në një postim të Soni Malaj, komplimentet kanë qenë nga më të shumtat, ku nuk ka munguar as komenti i ish-partneri të saj.

“Atje ku shkëlqen dielli”, ka shkruar këngëtarja krahas fotos.
Balerini i shkruan “Hot” në një prej fotove, duke marrë edhe një përgjigje nga këngëtarja.

Biseda flirtuese vijon në seksionin e komenteve:

Mirko: “Hot.”
Soni: “Po çfarë do të thotë ‘hot’?”.
Mirko: “Do të thotë ‘caliente’, ‘sexy’… a duhet të vazhdoj?”
Soni: “Aaa tani e kuptova.”