Mozzik shpërblen Dj-n e tij me një dhuratë super luksoze

5 muaj më parë
Mozzik shpërblen Dj-n e tij me një dhuratë super luksoze

Mozzik dhe Dj Cosmo ditën e sotme mbushin 8 vite bashkëpunim.

Ai këtë ditë ia bëri të pa harruar Dj Cosmos, duke e shpërblyer me një orë ‘Rolex’

Mozzik shpërblen Dj-n e tij me një dhuratë super luksoze

Dj e falënderon duke i bërë publike fotografit më Mozzikun dhe duke ndarë momentin e blerjes së orëve.

Ky është bashkëpunimi më i gjatë i Mozzikut, në aspektin muzikor me një Dj.

 

Mozzik shpërblen Dj-n e tij me një dhuratë super luksoze