Nëna e nuses nga Librazhdi: “Nuk e dua vajzën në shtëpi, le të rrijë rrugëve”

6 muaj më parë
Nëna e nuses nga Librazhdi: “Nuk e dua vajzën në shtëpi, le të rrijë rrugëve”

Pasi vajza e tyre u kap me të dashurin në krevatin e burrit emigrant, ka ardhur reagimi i prindërve të 20-vjeçares nga Librazhdi e cila u kap mat nga vjehrrit e saj.

Babai i vajzës thotë se ngjarja është inskenuar nga ish-krushqit, ndërsa nëna tha se nuk do që vajza e saj që ishte protagoniste e videove që u bënë virale, nuk duhet të vijë në shtëpinë e saj.

“Ne duam ndihmë. Babai nuk shkon në punë. As fëmija nuk shkon te shkolla. S’dua që vajza të vijë te shtëpia. Le të rrijë rrugëve. Ne nuk dalim dot nga shtëpia”.

“Te gjithë qeshin me ne. Nuk është puna për dhunë, a e dimë ne se nga do e gjemë. S’dal dot nga dera” -ka deklaruar nëna e 20-vjeçares, e cila u bë lajmi i javës në Shqipëri.

E vështirë të dëgjosh apo lexosh deklarata të tilla nga një nënë për të bijën. Duket sikur vajza ka kryer ndonjë gjë aq të keqe dhe të pafalshme, sa nuk e meriton të jetë më e bija e saj.

Kjo është Shqipëria. Mentaliteti ynë i kalon të gjitha limitet e mundshme. Për të ardhur keq, sinqerisht.