Nisin flirtet në BBVK, puthje e përqafime që në mëngjes

6 muaj më parë
Nisin flirtet në BBVK, puthje e përqafime që në mëngjes (Video)

Ka pak ditë që ka nisur Big Brother Vip Kosova dhe tashmë banorët kanë filluar të ambientohen me njëri-tjetrin.

Disa edhe kanë krijuar afrimitet dhe dita e sotme nisi me puthje e përqafime.

Bëhet fjalë për Vivien dhe Andi, dyshen që vijnë nga emisione dashurie në të kaluarën.

Ka qenë Vivien që mëngjesin e sotëm e ka nisur duke puthur fillimisht në shpinë Andin, për të vazhduar më pas me puthje dhe përqafime nga të dy.