Nuk është Ilir Shaqiri/ Zbulohet se kush do të jetë kryetari i jurisë në ‘Dancing With The Stars Albania’

9 muaj më parë
Nuk është Ilir Shaqiri/ Zbulohet se kush do të jetë kryetari i jurisë në ‘Dancing With The Stars Albania’

Programi i dashur për publikun ‘Dancing with the stars’ do të rikthehet së shpejti në ekranin e televiyionit Top Channel. Deri tani kemi ditur se preyantuese do të jetë Bora Yemani, e cila është shfaqur edhe në spotin promocional.

Por tashmë nga burime të brendshme nga TCH mësohet se kush do të jetë edhe krzetari i jurisë së këtij kompeticioni. Ai do të jetë balerini i njohur shqiptar Kledi Kadiu. Ai është një koraograf mjaft i njohur në vendin tonë, por sigurisht edhe në Itali ku ai ka zhvilluar karrierën e tij.

Nuk është Ilir Shaqiri/ Zbulohet se kush do të jetë kryetari i jurisë në ‘Dancing With The Stars Albania’

Kujtojmë se pak kohë më parë Kledi vendosi të ndajë historinë e tij personale lidhur me sëmundjen e djalit të tij, ku së bashku me bashkëshorten folën në emisionin Verisimo ku treguan se djali i tzre vuan nga sëmundja e meningjitit.

Pavarësish sfidave që po e përball jeta Kledi Kadiu, mbetet një ndër balerinët më profesionist sot, është një mësues i vlerësuar, prej shumë vitesh jeton në shtetin fqinj Itali. Krenar për vendin e tij, Kledi më herët ka dhënë një intervistë ku ka folur për javën e Kulturës Italiane në Shqipëri.

“Kthehem shpesh në Shqipëri, jo vetëm sepse janë të dashurit e mi atje, por për t’i treguar vajzës sime rrënjët dhe kulturën e vendit tim.

Një fije që ka mbetur gjithmonë e pandryshuar tek unë, thuajse një kordon kërthize që nuk është këputur kurrë.

Një dialog që është forcuar gjithmonë ndër vite mes Italisë dhe Shqipërisë, vetëm se mund të më kënaqë dhe të më bëjë krenarë edhe sepse në mua këto dy identitete bashkëjetojnë në mënyrë të natyrshme…me traditat dhe specifikat e tyre. Pothuajse dy shpirtra në një. Ndjehem shqiptar dhe italian në të njëjtën kohë. Dhe e ndjej si një pasurim, një vlerë të shtuar, një pikë force”– u shpreh Kledi Kadiu