Nuk ka mundësi: Nëna dhe dy vajzat humbin jetën në Pukën prej energjisë elektrike

1 vit më parë
Nuk ka mundësi: Nëna dhe dy vajzat humbin jetën në Pukën prej energjisë elektrike

Shqipëria po kalon ditë të vështira, shumë persona po humbasin jetën për arsye shumë sociale. Dy fëmijë humbën jetën në liqenin e Prushit, ndërsa sot skenën e rimerr Puka.

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur ditën e sotme në qytetin verior. Mësohet se një grua dhe dy vajzat e saj kanë humbur jetën pasi kanë rënë në kontakt me energjinë elektrike.

Njëra prej vajzave ka qenë duke bërë dush kur ka rënë në kontakt me energjinë elektrike, motra e saj i ka shkuar në ndihmë por edhe ajo ka humbur jetën.

Sapo mamaja e vajzave ka shkuar te dera e tualetit ka humbur jetën edhe ajo. Nëna u mundua të ndihmonte vajzat e saj, por energjia elektrike kishe rënë në kontakt me ujin.

Policia ka shkuar menjëherë në vendngjarje për të parë nga afër situatën dhe ka kuptuar skenën. Tronditja është e madhe për familjen që ka humbur njerëzit e dashur.

Mbetet për t’u parë se si do të shkojë kjo histori dhe dëshmitë e familjarëve të tjerë. Puka njihet si qytet i qetë dhe pa shumë problematika.