“Origi? Eshte një sulmues në Serinë A falas që shënon më shumë se ai”: gazetari nuk ka dyshime!

8 muaj më parë
“Origi? Eshte një sulmues në Serinë A falas që shënon më shumë se ai”: gazetari nuk ka dyshime!

Mario Sconcerti, i cili më foli në mikrofonat e TMW Radio në programin “Maracana”, bëri një bilanc të merkatos së disa skuadrave italiane, duke përfshirë sigurisht edhe Milanin. Këto janë fjalët e gazetarit.

Për rinovimet e Maldinit dhe Massara: “Kur menaxhoni paratë e të tjerëve, duhet të keni autonomi krijuese, por edhe maturi. Nuk e di se çfarë do të thotë Maldini për sa i përket autonomisë. Besoj se do t’i jepet, në kuptimin e lëvizjes siç beson në merkato, por jo nga pikëpamja e parasë”.

Rreth Belotti: “Gjëja e çuditshme është se mendohej se dikush si ai do të largohej nga Torino në një mënyrë tjetër. Gjithmonë ka qenë e qartë se ai nuk donte të rinovonte. Të gjitha këto vështirësi përballë një rroge të rëndësishme por jo shumë e fortë nuk kuptohen.

Mendova se ishte më i vendosur. Unë mendoj se dikush si ai mund të bëjë një ndryshim. Duhet të merret shpejt për mua. Nëse më duhet të mendoj për Milanin, ai garanton shumë më shumë gola se Origi.

Besoj se në mungesën aktuale të golave, dikush si Belotti, që shënoi 9 gola praktikisht pa luajtur, mendoj se është ai që mund të bëjë shumë mirë edhe për 3-4 vite. Do ta shihja mirë te Fiorentina, por nuk e di nëse i ka parametrat për të shkuar atje”.

Rreth Romagnolit: “Aty ka keqkuptime të periudhës. Si ai ashtu edhe Bernardeschi dalin nga akordet e hershme. Nuk është e lehtë të gjesh strehim me ato rroga. Sigurisht që është më e lehtë të hapesh vend per Romagnolin sepse është mbrojtës dhe kushton më pak…”.