Qytetari me pushime shkon të hajë drekë në Orikum, i shkon fatura sa një rrogë mujore minimale

8 muaj më parë
Qytetari me pushime shkon të hajë drekë në Orikum, i shkon fatura sa një rrogë mujore minimale

Një qytetar shkoi për pushime në Orikum për të kaluar sadopak në fresk këto ditë të nxhehta vere, por nuk e kishte menduar atë që i ndodhi sot.

Natyrisht kur shkon për pushime, ndahet mendja për të konsumuar edhe ndonjë drekë apo darkë buzë detit, ndonëse në këtë periudhë të vështirë drekat dhe darkat kanë filluar të rrallohen.

Megjithatë qytetari i cili ka dërguar ankesën e tij pranë redaksisë së JOQ Albania  shprehet se shkoi të hajë drekë në një restorant të Orikumit dhe mbeti pa fjalë kur i erdhi fatura.

Jo veteëm që nuk ishte e fiskalizuar sipas ligjit, por totali ishte një çmenduri e vërtetë pasi vlera i kalonte 300 mijë lekë të vjetra.

Vetëm peshku kishte kushtuar rreth 200 mijë lekë të vjetra. Qytetari shprehet se më këto çmime ëhstë një çmenduri e vërtetë dhe se ne shqiptarët nuk do të bëhemi kurrë.

Qytetari me pushime shkon të hajë drekë në Orikum, i shkon fatura sa një rrogë mujore minimale

Nuk është hera e parë që dëgjojmë raste të tilla, por shqiptarët duhet të vënë mend dhe para se të ulen diku bëjnë mirë të shohin ose të pyesin për cmimet dhe nëse iu pëlqen të rrinë, ndryshe të shkojnë diku tjetër.