‘Rama është sorrë, e unë shqiponjë’, Meta sfidon kryeministrin nga vendi i tij i lindjes

7 muaj më parë
‘Rama është sorrë, e unë shqiponjë’, Meta sfidon kryeministrin nga vendi i tij i lindjes

Prej disa ditësh Meta ndidhet në Jalë me të rinjtë e LR-së, ku si në kohët e vjetra ata mblidhen dhe argëtohen së bashku, sigurisht me shpenzimet e partisë.

Dihet që Meta është mjaft aktiv në rrjetet e tija sociale dhe shpesh ndan video teksa ndodhet në natyrë. Ditën e sotme ai e ka nisur me një foto nga Vunoi.

E gjithë kjo javë në fakt ka qënë mjaft e nxehtë sa i takon tensioneve Meta-Rama, tension i cili kulmoi ditën e djeshme

ku Iliri e cilësoi Edin si sorrë, ndërsa veten e tij shqiponjë.

Meta ka zgjedhur ta sfidojë Ramën pikërisht nga fshati i origjinës së nënës së kryeministrit për të cilin ky i fundit flet me shumë nostalgji.

Ndërkohë kujtojmë se si e përshkruante Rama origjinën e tij kohë më parë:

“Edhe unë jam me origjinë gjysmë nga Mirdita. Sepse nëna ime me të vërtetë është nga Vunoi por janë mirditorë të ardhur në Vuno. Mbiemri është Kolë-Leka. Pra është si Ndre-Nika. Apo Gjik-Nuri. Origjina ime nga nëna është nga Oroshi”, u shpreh Rama.