Robert Dragoti tallet me vajzat shqiptare që shkojnë në Dubai, del me m… në fytyrë

1 vit më parë
Robert Dragoti tallet me vajzat shqiptare që shkojnë në Dubai, del me m… në fytyrë

Tashmë ju e dini pse shkojnë vajzat shqiptare në Dubai. Ka dalë lajmi me kohë. “Dubai Porta Potty” është fenomeni që po diskutohet më së shumti kohët e fundit.

Në mediat sociale janë publikuar video të influencereve, të cilat lejojnë sheikët që në këmbim të parave t’u defekojnë në fytyrë. Pikërisht kjo ishte edhe tema që u diskutua mbrëmjen e djeshme në “Zonë e Lirë”.

Mes diskutuesve ishte edhe Robert Aliaj, i cili kishte zgjedhur edhe ta ilustronte fenomenin që po fliste. Një gjë që u vu në dukje menjëherë nga Arian Çani i cili e konsideroi Aliajn një “artist të paparë”.

Arian Çani: Shiko si është bërë? Mund të më thuash ça ke bërë? Ke vënë paruke dhe… Robert Aliaj: Të zakonshmet! Arian Çani: Je lyer me fekale apo jo? Robert Aliaj: Po!

Arian Çani: Kjo meriton një super “big up” ky është një artist i paparë. Kush ta bën një surprizë të tillë? Nuk ma tha as mua. Je i paparë plak nuk di ça të them. Je brilant. Mënyrë më të mirë për të ilustruar këtë që do flasim sot nuk ka!

Sipas Robertit, ka disa femra ne Shqipëri, që dalin në ekranet shqiptare dhe në fundjavë shkojnë në Dubai, edhe pse nuk kanë të ardhura. Ai tregoi se ka pasur raste se ka parë burra që i përdorin gratë si qelbësira.