Sa milionë dollarë do gjenerohen nga finalja Roma-Feynoord?

1 vit më parë
Sa milionë dollarë do gjenerohen nga finalja Roma-Feynoord?

Veç anëve të errta siç ishin trazirat e natës së kaluar (dhe mund të ndodhein edhe sot), finalja Roma-Feynoord, pritet të gjenerojë miliona dollarë

Sipas ekspertëve, fitimet për disa biznese do jenë marramendëse. Fitimet nënkuptojnë të ardhura për buxhetin e shtetit. Është parashikuar se fitimi në ekonomi do të jetë rreth 150 milionë euro.

Kategoritë që pritet të përfitojnë janë: Pronarët e hoteleve dhe vendeve të tjera akomoduese, ata që shesin bileta në të zezë, reklamat në ambientet e hapura, fitime që i shkojnë kryesisht bashkisë dhe kontraktorit privat.

Një tjetër kategori biznesesh është ajo e konsumit të produkteve dhe shërbimeve (supermarketet, marketet, shitësit ambulantë), këtu përfshihen edhe kompanitë prodhuese të birrëse tj.

Fitimet për disa biznese në kryeqytet do tv jenë marramendëse. Fitimet nënkuptojnë të ardhura për buxhetin e shtetit. Është parashikuar se fitimi në ekonomi do të jetë rreth 150 milionë euro.