San Siro si në kohët e lavdishme, kështjella rikthehet të popullohet! Shifra e pabesueshme

6 muaj më parë
San Siro si në kohët e lavdishme, kështjella rikthehet të popullohet! Shifra e pabesueshme

Milan ka pasur një numër shumë mbresëlënës të tifozëve të pranishëm në San Siro këtë sezon dhe entuziazmi është ende shumë i lartë. Me të gjitha kufizimet për Covid të hequra, stadiumi është përsëri një kështjellë.

Milani padyshim që luftoi pa tifozët e tyre në San Siro, duke shkëlqyer kështu me shume kur luante jashtë shtëpisë. Ka pasur qartë një avantazh në shtëpi për kuqezinjtë këtë sezon, megjithatë, me tifozët që u shfaqën në numër të lartë.

Sipas MilanNews, ka pasur më shumë se 350 mijë tifozë të pranishëm në San Siro në pesë ndeshje në shtëpi deri më tani. Kjo është një mesatare prej 70 mijë për lojë dhe kjo është pak a shumë i gjithe stadiumi i shitur, gjë që thotë shumë për suksesin e kuqezinjve.

Milani do të ketë nevojë për mbështetjen e tifozëve të tyre për të përsëritur sezonin e Scudetto-s dhe ata me siguri e kanë arritur atë deri më tani. Ndeshja në shtëpi kundër Chelseat tashmë është shitur dhe përballja me Juventus do të jetë gjithashtu (shitja e përgjithshme hapet të enjten).