”Shko në p*** t’nanës”! Aktori shqiptar degjeneron ministrin

7 muaj më parë
”Shko në p*** t’nanës”! Aktori shqiptar degjeneron ministrin

Aktori Adrian Morina, pati dje një shpërthim kundrejt autoriteteve shtetërore, e konkretisht kundrejt ministrit të Shëndetësisë, Rifat Latifi.

I gjithë reagimi me një fjalor të paprecedentë për një figurë si ai vjen pas lajmit nga ministria se në shtator do të ketë një përkeqësim të situatës së COVID. Siç e dimë tashmë rreyiku më i madh ka kaluar, por instancat shtetërore shpesh paralajmërojnë përkeqësime.

Shumë qztetarë kanë filluar të mos e besojnë tashmë këtë rrezik dhe shpesh ndihen sikur shteti thjesht kërkon t’i frikësojë.

”Shko more n’p… t’nanes! Nuk e meriton me t’u drejtu ndryshe. Dhe jo vetem ti…Minister ne exil. Si me pas qene minister i Bukoshit. Turp”, ka shkruar ai në Twitter, të dielën.

”Shko në p*** t’nanës”! Aktori shqiptar degjeneron ministrin

Me sa duket aktori ka vendosur të dalë në krye të të gjithë qztetarëve që besojnë se COVID ka qënl thjeshtë një gjendje paniku e krijuar nga të gjitha qeveritë e botës së bashku, për të ndrydhur njerëyit dhe për ti mbzlluar ata në shtëpitë e tyre.

Të gjithë besoj e mbani mend se çfarë përjetoi njerëzimi në vitin 2020 dhe askush nuk ka dëshirë që ajo gjendje të kthehet sërish.