Shtatë parashikimet për vitin 2023 që shkruhen nga Nostradamus, bota në pikëpyetje

6 muaj më parë
Shtatë parashikimet për vitin 2023 që shkruhen nga Nostradamus, bota në pikëpyetje

Të gjithë jemi tashmë të njohur me parashikimet e Nostradamus. Astrologu mistik dhe shumë i njohu francez shkroi 6338 profeci, duke përfshirë kur, ku dhe si do të ‘përmbyset’ bota.

Shumë nga parashikimet e tij janë interpretuar si të sakta, si rritja e Adolf Hitlerit, L2B, 11 shtatori dhe Revolucioni Francez . Por ja çfarë ka parashikuar për vitin 2023.

Në mënyrë shqetësuese Nostradamus shkruan: Shtatë muaj L. e Madhe, njerëz që humbin jetën nga ligësia. Kjo frazë është para si parashikimi i L3Bmund të nisë nga L. mes Rusisë dhe Ukrainës. Ose mund t’i referohet situatës të vazhdueshëm midis Kinës dhe Tajvanit.

Lidhur me galaktikën tonë, francezi “një dritë bie në Mars”. Këto fjalë mund të shpjegohen pasi planeti duket se lëviz prapa në qiell, ose mendohet se mund të kolonizohet Planeti i Kuq.

Elon Musk nuk e ka fshehur dëshirën e tij për të dërguar njerëz në Mars dhe ka parashikuar se njerëzit do të zbarkojnë atje deri në vitin 2029.

Ndër parashikimet e bëra nga Nostradamus për vitin e ardhshëm është një Papë i ri që do të pasojë Françeskun. Papa Françesku do të jetë Papa i fundit i vërtetë dhe ai që do të zërë vendin e tij do të krijojë një skandal.

“Në persekutimin e egër të Kishës së Shenjtë Romake, do të ulet Pjetri Romak, i cili do t’i udhëheqë delet nëpër shumë sprova dhe kur ato të mbarojnë, qyteti i shtatë kodrave do të shkatërrohet dhe Gjykatësi i tmerrshëm do të gjykojë popullin e tij.”